Over Ons

Modeko Gevelbouw is opgericht in 2016 en is gespecialiseerd in de productie van aluminium gevelsystemen. Het team bestaat uit mensen met meerdere jaren ervaring in de productie van gevelbouw. Van werkvoorbereiding tot gereed product levert Modeko maatwerk en zijn onze gevels van hoge kwaliteit.

Het produceren van aluminium gevelonderdelen is onze core business maar wij hebben ook een eigen werkvoorbereiding die met onze klanten mee denkt over complexe oplossingen binnen de gevelbouw. En het mogelijk maakt om een project vanaf tekenwerk uit te besteden bij Modeko Gevelbouw.

Het bedrijf bestaat uit een team van zeer gemotiveerde vakmensen. Samen met de meest geavanceerde en nieuwste productiemiddelen zoals een compleet machinepark van Elumatec leveren wij gevelconstructies van topkwaliteit.

Modeko is systeem onafhankelijk en zodoende kunnen wij ieder gewenst gevelsysteem verwerken. Zo Kunnen wij geheel klant specifiek elk gangbaar aluminium gevelsysteem voor u verwerken. En door het gebruik van Orgadata kan Modeko op een slimme en snelle manier de aangeleverde informatie verwerken en er zo voor zorgen dat de productie snel en vlekkeloos verloopt.

Modeko Gevelbouw is een allround productie bedrijf waar veel ervaring werkt en opdrachtgevers kunnen dan ook altijd bij ons terecht voor vragen over het produceren van gevels of wanneer ze geen oplossing kunnen vinden voor een lastige gevelconstructie.

induma 3 vierkant 6x6
machines vierkant 6x6
Induma 1 vierkant 6x6
machines 1 vierkant 6x6